zondag 2 februari 2014

5/52

"A portrait of my children, once a week, every week, in 2014"

Morris: Hand in hand met zijn zus 
Mare: Motormuis Mare in de problemen

De foto van Morris lijkt behoorlijk op die van week 2, maar ik kon niet om deze foto heen. Morris en Mare stuiven voor mij uit op weg naar de kinderboerderij en Morris vraagt Mare om haar handje. Aaaawww... Zo zoet, het duurde maar even, maar die secondes koester ik. Om aan terug te denken als ze elkaar weer in de haren vliegen. Uiteraard werd er ook weer een bezoekje gebracht aan 'het park met de gele bloem'. Mare moest en zou op de fiets klimmen. Die was natuurlijk een beetje (een beetje maar hoor Mare) te groot voor Mare, dus zat ze uiteindelijk op de stang met één voet op de trapper en één voet in het luchtledige. Ondertussen moest ze ook nog in de gaten houden wat er nu precies met dat balletje gebeurde (door te trappen breng je een balletje in beweging en naast Mare zat iemand die wel lange benen had). Poe, dat valt allemaal niet mee. Je begrijpt het: het leven van een eigenwijze peuter is zwaar!

6 opmerkingen:

 1. oh that's cute. I love the street scene! & the extra layers are still necessary! Must be rather chilly then!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks for stopping by and leaving a comment Mandy! I really appreciate it. It is winter here in the Netherlands, so layers are quite necessary. Plus the kids love to layer up, so they will probably look like this in spring too! ;)

   Verwijderen
 2. That first photo is adorable and the lighting is beautiful. A beautiful memory captured. Regards Kathy A, Brisbane, Australia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Kathy! Really appreciate that you took the time to leave a comment! :) I love this 52 project, because it lets me capture moments like this! :)

   Verwijderen
 3. I love the light! I've linked your photos to my blog as my favorites of the past week!
  http://m-as-me.blogspot.it/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Barbara, thank you! That's so sweet, you've made my day! :)

   Verwijderen