maandag 12 augustus 2013

Week 29: In the summertime....


Het is zomer. In Nederland. Veel gekker moet het niet worden. En dus zitten we ieder vrij moment aan het strand. En loop ik een paar weken achter met het plaatsen van foto's. Maar geen zorgen, de foto's heb ik braaf gemaakt. Nu alleen nog een inhaalslag maken met posten. 

Morris verlegt zijn grenzen steeds verder en heeft nu ook dikke pret in het water. Samen vermorzelen we de golven. Golven, we lusten jullie rauw! In zijn onderbroek rent hij door het water, het kan hem allemaal niks schelen. En omdat ik nog wel wat van Morris kan leren, deze week een foto van mij in bikini (help) waarop ik ook nog eens heel charmant kijk (lol). 

Mare paradeert rond in haar badpakje. Met bloemetjes, en ruches, en een strik op haar rug. Ja ik weet het, het is heel erg, maar kijk nu hoe koddig het haar staat. Mare wandelt zo een heel eind van ons vandaan om daar een hand zand te bestuderen. Dan weer een paar passen verder. Kijk, een plasje water. Heerlijk om zo vrij te zijn. Typisch Mare aan deze foto: ze zit nog onder de vegen zonnebrandcreme. Mare is dol op zonnebrandcreme. En op dat kleine plastic blauwe bakje. Duur speelgoed heb je helemaal niet nodig als je ook de hele dag met een leeg kauwgombakje rond kan sjouwen. 


1 opmerking: