maandag 19 augustus 2013

Week 33: Thuis


De tweede week van de vakantie had Morris het al regelmatig over thuis. 'Ik wil naar mijn eigen huis, ik wil naar Dordrecht'. Gelukkig was hij dat na een uitstapje naar het strand en een surfsessie vaak al weer snel vergeten. Maar wat waren ze blij toen ze weer thuis waren. Slapen in je eigen bed, bedolven onder een berg knuffels. Spelen met je eigen speelgoed. Wat ze uitvoerig deden, waarbij ieder stuk speelgoed weer even getest moet worden om na vijf minuten alweer aan de kant gesmeten te worden en ingewisseld voor het volgende stuk plastic. En, eindelijk weer eens naar onze 'eigen' speeltuin, waar Mare nu bijna niet meer voor Morris onder doet. Ze klautert en rent en wil alles doen wat haar grote broer ook doet. Morris laat graag zien waar hij goed in is en klautert keer op keer het speelhuis in om in volle vaart de glijbaan af te gaan.
Soms laat Mare zich opfokken en rent ze harder dan haar beentjes haar dragen kunnen. Met als gevolg twee geschaafde knietjes en een aantal blauwe plekken. Gelukkig kan ze er nog om lachen.

Deze week dus twee foto's van Morris en Mare in het speelhuisje. Mare speelt een spelletje kiekeboe op 'haar' trap en Morris klautert via 'zijn' trap ('ik ga met mijn trap!') het huisje in.
1 opmerking: