zaterdag 31 augustus 2013

Week 34: Twee!


Week 34. We vierden de zomer met wandelingen door het park en veel geklieder met zand en water en de tweede verjaardag van Mare met chocoladetaart en slingers (Morris: 'Mama, je hebt slingers opgehangen! Ik ben jarig!'). Mare kreeg een eigen driewieler, een blauwe. Uiteraard moest deze gelijk getest worden en zo reden de kinderen om een uur of negen 's avonds nog samen over straat. Voetjes op de trappers houden, tot zover snapt Mare het wel, maar op eigen kracht rondfietsen is nog een stapje te ver. En wat doe je dan, als je moeder geen zin meer heeft om je rond te duwen? Juist ja, dan ga je toch gewoon bij je broer achterop zitten!

Dus als foto van de week Morris met zijn jarige zus achterop.  En Mare, doing what she does best: lekker aanrommelen met zand en water. Ze smeert het zand helemaal uit over haar voetjes en beentjes alsof het badschuim is. En dat alles met een heel serieus gezicht.

Mare, mijn kleine meid. Alweer twee jaar oud. Je houdt van dokkelen (kliederen met water, een term van opa), kroepoek, ijsjes en boterhammen met kaas (taas!), duplotorens bouwen, meppen op de iPad, dansjes doen, stoeien met papa en spelen met Dunya (onze kat). Je wilt alles zelf doen en hebt een hekel aan warm eten. Je hebt kleine blonde krullen in je nek, een ondeugende grijns en de mooiste blauwe kijkers ooit. En ook al ben je soms onwijs koppig en driftig, je bent en blijft mijn liefie! Gefeliciteerd lieve Mare!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten